Stilarter


STILARTER

Traditionel. Old school / amerikansk traditionel

Ofte er disse tatoveringer med tykke fede konturer, en smule skygge og solid farve. De klassiske designs omfatter motiver som ankre, hjerter, pin-ups, skibe, roser, havfruer, ørne, slanger, pantere og dolke. Alle 3 af vores kunstnere Carlos, Pippi, Vinnie laver traditionelle tatoveringer.

Gæstekunstnere, der laver traditionelle / old school tatoveringer: Uldis (Letland), Janis (Letland), Emil (Letland, UK)

Vi har haft nogle fantastiske Old school kunstnere i vores shop som feks. Marcus Mancini (Buffalo, NY), Axel Rio (Argentina, Buenos Aires), Henry Hablak (Philadelphia, Pennsylvania).


Traditionel. Neo- traditionelle / new-school

Tattoo stilarter er nu om dage blevet meget slørede, med ingen kunstneriske grænser. new-school og neo – traditionelle stilarter er en smule mere dynamisk, da de er typisk ”træder væk” fra klassiske former og figurer. new-school tatoveringer har også en tendens til at indeholde flere lyse farver og flere forskellige toner.

I vores shop bliver new-school typisk lavet af Emil (Letland / UK), Alex Jazz (Finland), Alesitto (Argentina). Vinnie og Carlos laver tatoverer også i neo- traditionel stil.


Traditionel. Japansk / Orientalsk

Motiver i japansk stil er: kirsebærblomster, drager, koi fisk, lotusblomst, geisha, og samurai. De fleste af de tatovører der tatoverer i traditionel stil kan lave de japanske tatoveringer. Designet er temmelig fladt, ofte mere detaljeret end i old-school.

Uldis, Janis, Alex Jazz, Emil (gæster) ville være de vigtigste kunstnere, som vi foreslår til din japanske tatovering, hvis det er et stort projekt. Carlos og Vinnie laver også en smule japansk.


Realistisk

Når vi taler om realistiske tatoveringer, er det tatoveringer, der er lavet med fine små linjer / ingen linjer, og er mere detaljerede og “bløde”. Disse tatoveringer kan være i både farve og sort og grå. Vær klar til at investere tid og penge på at få lavet en virkelig god realistisk tatovering.

Vi har nogle fantastiske realisme gæste tatovører: Stefan (Bulgarien), Todor (Bulgarien), Dobby (Bulgarien). Vi har haft den ære at have Zoran (Serbien) som gæst.


Scripts / Bogstaver

Alle tatovører kan lave script tatoveringer. Når du planlægger at få nogle bogstaver tatoveret, er det vigtigt at lytte til din tatovør. De vil give dig forslag til, hvordan de laves i den rigtige retning og den rigtige størrelse. Der er også en mere avanceret og kompliceret måde at lave scripts på. Alex Jazz, Uldis og Vinnie vil kunne lave et awesome kunstværk ud af din bogstav tatovering, hvis du giver dem nok plads og frihed til at udarbejde et design for dig.


Dot-arbejde

Dot arbejde kan laves med maskine eller uden maskine -fri tatovering eller hånd stikke. Vi har en meget speciel gæste kunstner der besøger vores shop, så tit han kan – Boff (hånd-stikker).


Etching

Etching er en tatoveringsstil også kendt som gravering stil, hvor tatoveringsdesignet er skabt af bittesmå linjer, som i stil med en lægebog fra den Viktorianske tid. Typisk med en masse detaljer og kan være fra virkelig lille størrelse, til store værker. Vores kunstner Allan arbejder i denne stil, både uden og med farve. Derudover laver arbejder han i dotwork, med geometriske mønstre, og vandfarve lignende tatoveringer. Blackwork, Dotwork, grafisk design og vandfarve.


Mixed media art

En af de nyeste stilarter inden for tatovering er mixed media kunst stilen. Designet er skabt ved at kombinere forskellige typer af kunst, og de færdige stykker har et grafisk design look, som mange mennesker kalder “trash polka” Vores gæstekunstnere George Drone er specialiseret i denne stil og er mest kendt for det.


Cover-up

Det er egentlig ikke en stil, men hvad vi ønsker at forklare om cover- ups er følgende:

1. Du er nødt til at have realistiske forventninger – som regel ved store meget mørke tatoveringer, vil ikke være muligt at dække den gamle helt og kunstneren måske endda bede dig om at prøve at få nogle sessioner af laser fjernelse hvis der efter hans mening ingen chance er, for at lave en god Cover-up.

2. Vær åben og klar til at ”go big” – at lave en god Cover -uptatovering er en af ​​sværeste ting i tatovering så lyt til din kunstner. De fleste gange vil de foreslå dig at få noget farverigt, og det er fordi farver og noget kontrast vil skjule din gamle tatovering bedre.

3. Der er visse ting, der bare ikke virker som Cover-up, for eksempel realistiske portrætter, lyserøde små blomster osv. Disse vil bare gøre din gamle tatovering værre! Så lad være. Endnu en gang – lyt til din tatovør og hans forslag!