Piercingerne


PIERCINGERNE

Priserne står i bunden af siden

Som en professionel piercing shop, benytter vi ikke piercing pistoler, da de øger et evt. traume for kroppen, og kan derved skabe brusk og vævsskader. Derudover kan en piercing pistol IKKE steriliseres. Alle piercinger udføres med sterile engangsnåle, sterilt værktøj og smykker.

 

 

LÆBEPIERCING

Til en læbepiercing, bruges oftest en labret, da denne kan placeres alle steder omkring læben. Der kan også laves det der hedder en Vertical Lip, denne udføres igennem selve læben. Det er altid yderst vigtigt at en læbepiercingen placeres korrekt, så den ikke rammer unødigt mod tænder og tandkød, da fejlplacering kan give skader på tænder og tandkød.

Smykkevalg

Ønsker man en læbepiercing, benytter man sig oftest af 3 forkellige typer smykker. Som oftes bruges en Labret, ønsker man en ring som sit standart smykke i læben, placerees denne piercing tættere på læben, for mindst mulige komplikationer. Til en Vertical Lip, bruges en buet stav, (bent barbell). Det er også muligt at bruge en hestesko, hvis dette ønskes. Der er det efter samme princip som med en ring, at den placeres lidt tættete på læben.

NAVLEPIERCING

Navlepiercingen er en af det mere populære piercinger, og vi laver derfor en del af dem.

Der er til en navlepiercing mange forskellige muligheder når det gælder om at vælge hvilket smykke, du ønsker at have i din nye navlepiercing. Vi anbefaler at man lader det første smykke side i under ophelings perioden, der er på 6-9 mdr. Fælles for alle smykkedesigns er, at du kan vælge imellem materialer som kan bruges i en helende piercing. Dårlige materialer kan give forskellige komplikationer og deriblandt være allergifremkaldende. Vi piercer ved Elektrisk tatovering kun med godkendte materialer af høj kvalitet, som Titanium, kirurgisk stål 316L, og PTFE.

Det mest populære, og derfor mest brugte piercingsmykke til navlepiercing er helt sikker en buet stav, specielt designet til navlen, denne kaldes også en curved barbel. Navlesmykker, fås i mange forskellige varianter, både med og uden vedhæng. Vi anbefaler dog at man holder sig fra smykker med vedhæng i helingsperioden.

Der kan desværre altid opstå komplikationer med en navlepiercing, også efter piercingen er færdig helet. Den hyppigste er udstødelse af piercingen, hvilket betyder at kroppen udstøder piercingen. Hvis piercingen begynder at vokse ud, skal du straks konsultere din piercer, og få fjernet smykket, da du ellers risikere at få et grimt ar. Denne uheldige proces bliver oftest påbegyndt efter et slag eller forkert pleje, såsom brug af alkoholrige produkter i nærheden af piercingen.

Hvis der går betændelse i din piercing er det vigtigt du lader den sidde i og rense godt efter gældende retningslinjer. Det er en udbredt misforståelse at man skal fjerne en piercing, hvis den er betændt – Dette vil blot resultere i en lukket infektion, og vil resultere i en byld.

ØJENBRYNSPIERCING

Øjenbrynspiercinger er blandt de mindre smertefulde at få lavet. Der er en masse muligheder når det drejer sig om placering, dog er den mest almindelige placering i den yderste del af øjenbrynet. Den laves ofte lodret, men kan også laves vandret, eller med flere ved siden af hinanden. Det er med en øjenbrynspiercing som med alle andre piercinger, at den skal udføres af en professionel piercer, med kendskab til anatomi, da en fejlplacering kan have konsekvenser for det perfekte resultat.

Til Øjenbryns piercing benyttes en buet stav, da det giver det bedste resultat. Til en sådanne piercing bruger vi en buet stav ( Bent Barbell ), da smykket følger kroppens anatomien godt, og derfor mindsker risikoen og pres på det omkringliggende væv.

Hos os laver vi øjenbrynespiercing med en tang. Nøglen til en veludført piercing er at huden skal placeres korrekt ved brug af tangen, inden piercingen udføres. Når tangen placeres korrekt, er denne piercing ikke smertefuld. Smerten beskrives ofte som værende mindre end, når man plukker sine øjenbryn.

Øjenbrynspiercinger kan efter udførelsen hæve, bløde og være øm i et stykke tid efterfølgende. Meget få vil hæve lige efter at den er lavet.

Man vil til en øjenbryns piercing kunne benytte sig af flere forskellige smykketyper, såsom en buet stav, ring og hestesko hvis dette ønskes.

NÆSEPIERCING

Næsepiercingen er i vores del af verdenen som oftest for syns skyld, og har ikke haft nogen egentlig betydning, som i andre kulture hvor den har symboliseret beskyttelse mod onde ånder. Der er med en næsepiercing mange forskellige placeringsmuligheder, og smykketyper man kan benytte.

Hvordan skal en næsepiercing placeres bedst anatomisk

Den traditionelle næsepiercing placeres i højre eller venstre side af næsefløjen, men det vil altid være efter kundens eventuelle ønske. Det er dog vigtigt at tage hensyn til den enkelte kundes anatomi . Ofte vil man følge den lille runde kløft på næsefløjen, og placere næsepiercingen hvor denne slutter, hvilket som oftest er centreret i midten, og derfor har den flotteste placering.

Alternative placeringer af en næsepiercing

  • Septum piercingen er placeret ligesom en tyrering, og kaldes af mange det samme. Denne form for piercing kræver erfaring at udfører, da den kan være svær, at få til at sidde lige. Smykketyper der kan benyttes.
  • Labret som er det mest brugte smykke. Dette er en lige stav, med en flad bagside, og hvori en kugle med eller uden sten kan påføres toppen af næse smykket. Næseskrue/nosestud og næse stift, er specielt lavet til at have den bedste pasform til næsen og og udgør et flot næsepiercing smykke i sin enkelhed.
  • Ringe er også meget populære, og fås her i mange forskellige varianter, som fx endeløs ring, segmentring, kuglering osv.
  • Hestesko er almindelig at bruge til en septum piercing.

ØRE PIERCINGER

There are number of different ear piercings and as you can see in the picture they all have names for it… Earlobe piercing, conch, helix, industrial, rook, daith tragus, anti tragus, inner conch piercings. There can be one or few piercings in the same area. Two piercings connected with ring is called orbital.

Ear piercings vary in time of healing it takes from few weeks to heal earlobe up to one year for some piercings in cartilage.

As a professional body piercing shop we don’t use piercing guns as they are more traumatic for the body and can shatter cartilage which is irreversible trauma and piercing guns can NOT be sterilized . All piercings are performed with single use sterile needles tools and jewelry.

TUNGEPIERCING

Tungepiercingens popularitet har altid været stor. En tungepiercing kræver erfaring, at udføre, da der stilles store krav af piercerens viden vedrørende smykkets placering i forhold til den enkeltes anatomi.

En tungepiercing bør laves ved en professionel piercer, da der uden den rette viden kan opstå problemmer med en sådanne piercing.

PLACERING

Placeringen af en tungepiercing er meget vigtig for piercingens samlede succes. Placeres den ikke korrekt, vil den kunne ødelægge både dine tænder og din gane.

Vi undgår helst at udfører Snake eyes piercing, da den ofte er forbundet med en del komplikationer.

Det er meget vigtigt under udførelse af en tungepiercing at tage hensyn til de nervebaner, blodårer og tungebåndet. Det er ikke alle der egner sig til en tungepiercing grundet den enkeltes anatomi. Dette tager vi meget højde for, da vores formål er at sikre det bedste resultat for vores kunder.

START TUNGESMYKKE

Det er yderst vigtigt at smykket er af høj kvalitet, altså en lige stav (straight barbell ) i materialet Titanium eller kirurgisk stål. Derudover vil man som udgangspunkt altid bruge et længere smykke ved udførelsen (19-21 mm ), alt afhængig af kundens anatomi, da tungen har tildens til at hæve en del de første par dage.

DERMAL

Denne piercing kan placeres stort set alle steder på kroppen hvor der er hud nok, og i virkeligheden er det kun den enkelte kundes fantasi der sætter grænser, da man også kan udforme et mønster med denne form for piercing. Det er dog en god ide, at tænke sig godt om, inden man vælger en placering, da der er visse højrisiko steder på kroppen, såsom fingre og kraveben.

Vi udfører dermals med en 12 G nål, hvorefter vi med smykket og en dermal tang isætter smykket, den valgte placering.

Hele denne procedure tager som regel under 30 sek, dette er et væsentligt mindre indgreb end andre piercinger.

Smykkevalg

Selve det anchor der sættes under huden, kan ikke skiftes. Dog kan de valgte smykker som skrues ned i dette anchor skiftes. Der findes mange forskellige og super flotte designs.

Den første tid efter den er lavet vil den være rød og øm, samt lække væske. Dette er helt normalt. Generne ved en dermal piercing er væsentlig mindre end ved mere traditionelle piercinger.

Det er vigtigt du passer på den de første par uger, da den er mere sårbar i denne periode. Dæk gerne din nye dermal til med et plaster hver gang du sover eller dyrker sport.

BRYSTPIERCING

En bryst piercing er en piercing, der normalt centreres ved bunden af brystvorten. Den kan pierces i enhver vinkel, men sker normalt vandret eller, sjældnere, vertikalt (lodret bryst piercing) eller diagonalt (diagonal bryst piercing). Det er også muligt at placere flere piercinger oven på hinanden. Det kan tage fra 6 til selv 18 måneder at hele fuldstændigt. Det anbefales, at hvis man vil stetche en brystvorte piercing, at vente til piercingen er færdighelet.

Et fælles spørgsmål blandt mange kvinder, der indebære en bryst piercinger er, om det kan påvirke amning. Der er intet, der tyder på, at korrekt udførte bryst piercinger kan forårsage komplikationer ved amning. Forkert placering, dårlige smykker eller dårlig efterbehandling kan forårsage problemer, men hvis piercingen udføres af erfarne piercere med høj kvalitets smykke,r bør der ikke være nogen risiko overhovedet.

Som et første gangs smykker bruges lige en lige stav for at undgå bevægelse og irritation, og når den er helet, kan ringe og buede stave også bruges.

INTIMPIERCING
Intimpiercinger kan deles op i 2 kategorier.

Intimpiercing for syns skyld. Er som antydet, en piercing som primært er placeret for syns skyld. Disse har en lille, eller ingen stimulerende effekt for hverken bæreren af piercingen eller partneren.

Intimpiercing for stimuli. Er piercinger, der primært er til for at stimulere bæreren af piercingen eller dennes partner. Hvor meget de forskellige intimpiercinger stimulere, afhænger selvfølgelig af placeringen.

Andet nyttigt viden omkring intimpiercinger: Til intimpiercinger kan der benyttes flere forskellige smykke typer, fælles for dem alle er dog at de er lavet af Titanium eller kirurgisk stål.

Ved Elektrisk tatovering udføres stort set alle former for intimpiercinger. HUSK DOG ALTID AT GÅ TIL EN DYGTIG OG CERTIFICERET PIERCER, HVIS DU OVERVEJER EN INTIMPIERCING!


Piercing priser – husk vores pris garanti

Piercing

  • Øreflip : 150,- (2 stk. 250kr )
  • ALLE ANDRE PIERCINGER ( pånær intim ) 250 KR excl. smykke. smykker fra 50 kr.

INTIMPIERCING

  • Mand: 400 excl. smykke
  • Kvinde : 400 excl. smykke

ALLE PIERCINGER ER INKLUSIV SMYKKE AF HØJ KVALITET.