Permanent Makeup


Permanent Makeup

Permanent makeup også kaldet mikropigmentering, er den ideelle løsning for kvinder der ønsker et flot udseende 24 timer i døgnet.

Med denne metode deponeres allergivenlige mineralske pigmenter, øverst i det dermale hudlag (mellem 0,2-0,5 mm. dybt), ved brug af specialfremstillede nåle og udstyr. Grundet at pigmentet bliver placeret meget overfladisk, vil det således også falme gradvist over tid (i modsætning til en rigtig tatovering), og man skal derfor være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende, hvis man ønsker at bevare sin permanente makeup.

Holdbarheden afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi naturligvis informerer om ved behandlingen.

Farverne vi bruger er EU- godkendte og 100% sikre at anvende, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

TJEK GALLERI HER

Opslået tid
Når du først har taget beslutningen om at få lavet en eller flere typer Permanent Makeup på, så kan du kigge her på vores webside Beauty By Elektrisk Tatovering om du kan finde et opslag med aktuelle tider for behandling.
Hvis der ikke er nogen opslået tider kan du kontakte os på mobil: 42 78 78 72 hvor du kan få oplyst kommende tider og booke din tid. Der skal påregnes booknings gebyr, der trækkes fra prisen, der betales kontant eller med kreditkort ved sidste optegning.

BEHANDLINGEN

I vores hyggelige behandlerrum arbejder vores kosmetolog og vores permanent makeup artist på højtryk, og i tæt samarbejde med dig opnår vi hver gang de smukkeste og bedste resultater.

TJEK GALLERI HER

Som start, skal du altid forud for din behandling have læst og forstået vores forholdsregler, som er beskrevet her på vores hjemmeside. Det er vigtigt inden din behandling at du ved hvad du går ind til, og kender til vores politik, og evt. risici ved behandlingen.

Når du kommer til behandlingen, vil din behandler bede dig om at udfylde et helbredsskema, og du vil derefter få bedøvelsescreme på i det område, som skal behandles.

Når helbredsskemaet er udfyldt, vil din behandler gennemgå det, og stille eventuelle nødvendige spørgsmål. Det er vigtigt at du udfylder skemaet 100% ærligt, da der er flere meget afgørende faktorer, der kan have indflydelse for resultatet af din behandling.

Hvis der ingen kontraindikationer er, kan behandlingen startes, efter at bedøvelsen har fået lov at virke i 20-30 minutter. Bedøvelsen gør, at behandlingen vil være næsten smertefri.

Vi starter altid behandlingen med at forventningsafstemme, og derefter optegne konturen med en optegningsblyant, så du allerede inden din behandling, kan få en ide om, hvordan resultatet vil blive. Du skal her give din mening til kende, og sammen med din behandler, blive enige om at det er den rette form til dit ansigt. Først når konturen er godkendt, fortsætter vi behandlingen.

Derefter vælger vi udfra din underliggende hudtone, og ønske om farveintensitet, hvilket pigment/farve vi vil bruge til behandlingen, og selve udførelsen af mikropigmenteringen går igang.

Lige efter behandlingen vil det behandlede område fremstå mere eller mindre rødt og hævet, og farven vil være markant og betydeligt mørkere, end det endelige resultat. Hævelsen vil aftage over 1-2 dage, men farven vil dog de efterfølgende dage, fremstå yderligere markant, pga. oxideringen af farven, og helingsprocessen, hvor der dannes en tynd sårskorpe på det behandlede område. Du kan derfor ikke vurdere resultatet på dette tidspunkt, og må væbne dig med tålmodighed. Det er vigtigt at det behandlede område får ro og tid, til at hele op, uden at der bliver pillet i sårskorpen, og at du udtrykkeligt følger vores aftercare vejledning.

Efter 4-10 dage, vil sårskorpen gradvist skalle af, i små flager, og farven vil på dette tidspunkt kunne se en smule mere transparant og lys ud. Kontrasten på farven før og efter afskalning, er derfor stor, og nogle tror fejlagtigt, at der ikke er noget farve tilbage efter opheling. Der skal du igen væbne dig med tålmodighed og “ikke panikke”. Huden er på dette stadie helt ny, og kan derfor se lidt lyserød ud, og skal have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtigt som et alm. sår. Det er ligeledes vigtigt, at du ikke piller i sårskorpen, og begynder at hive de fine sårflager af, da dette kan medføre at man hiver farven med ud, og i værste fald, kan danne arvæv. Du må heller ikke her, “lappe” med alm. makeup, men må affinde dig med, at have “to-farvede” bryn i et par dage.

Den komplette heling, tager ca. 28-45 dage, alt efter hudtype, livsstil, helbred, alder osv. og man kan først herefter vurdere resultatet, og se den endelige farve, som der er tilbage, og hvor der evt. skal fyldes mere farve på. Det er også vigtigt, at du her forstår, at det i de fleste tilfælde IKKE er nok med kun 1 behandling, men at det kræver minimum 2 behandlinger, før man kan forvente et færdigt resultat, og at det derfor også er påkrævet, at man kommer til en opfyldende behandling 4-6 uger efter sin første behandling. Du skal her igennem samme helingsproces, og aftercare behandling, som ved din første behandling.