om os

OM OS

Elektrisk Tatovering er et professionelt tattoo, piercing og bodymodyfication studie, der yder venlig, imødekommende, behagelige, rene og stirile omgivelser. Shoppen er beliggende i Odense C, på Fyn. Den er let tilgængelig, uanset hvilken landsdel du kommer fra i Danmark. Den er beliggende kun 1 ½ times kørsel fra København, tæt på Sverige, Norge og Tyskland. Derudover er der via Odense tog forbindelser til hele central Europa.

Til enhver custom designet tattoo, vil vi finde den bedste tatovør til udførelse af jobbet, så slutresultatet bliver fantastisk.

Studiet tilbyder tatovering af Carlos der laver alle custom og flash traditionelle tatoveringer og Rasmus, laver realisme, black´n´grey realistisks og farve realistiske tatoveringer. Allan er ansvarlig for dotwork, grafiske designs og vandfarve tatoveringer

Ud over det har vi altid gode internationale gæstekunstnere, der er specialiseret i forskellige specifikke stilarter som realisme, dot-work, new school.

Nåle, handsker, blæk kopper, plast (wrap, poser osv.) og engangs rør er til engangsbrug og bliver smidt ud i Biohazard beholderen efter hver tatovering. Alt andet udstyr, der anvendes i løbet af tatovering processen er autoklave steriliseret og desinficeret.

Vi specialiserer os i at skabe specialdesignede tatoveringer, vores kunstnere har desuden altid hjemmelavede færdige designs at vælge imellem. Vi laver cover-ups og genopfriskning af gamle tatoveringer.

Vores faste gæste tatovører er: Dobby (black’n’grey realisme, Bulgarien), Alessitto (neo-traditional/new-school, Argentina), Janis (traditionel / japansk tatoveringer, Letland), Uldis (traditionel tatovering og japansk, Letland), Stefan (realisme, Bulgarien), Emil (neo-ttraditional, UK / Letland), Alex Jazz (neo-traditional/newschool, Finland)

Vi har i shoppen haft besøg af disse fantastiske kunstnere : Zoran (realisme, Serbien), Marcus Mancini (old school, New York, Buffalo), Henry Hablak (old school, Pennsylvania, Philadelphia), Axel Rio (old school, Argentina, Buenos Aires)

Piercing, scarification og body modification udføres af Juris

Piercing (fra eng. piercing, “gennemtrængning”) er en type kropsudsmykning, der foretages ved isætning af smykker gennem huller i huden, udført af en certificeret piercer. De mest almindelige piercinger er huller i ørerne, der som oftest udføres med en Labret, men også ringe og stave i næse, øjenbryn, læbe, tunge, Dermal og navle ses ofte. Til intime piercinger hører smykker i brystvorter og kønsdele.

En piercing udføres med sterile instrumenter, smykker og nåle. Nålene bruges derfor kun en gang, og smides derfor i specielle nålespande, hvor de efterfølgende bliver destrueret. Alle vores instrumenter bliver efter brug renset og steriliseret i en autoclave maskine, så de opfylder alle lovkrav vedrørende hygiejne standarder. I vores butik er hygiejne og anatomisk viden kodeordet, og vores primære mål, for at sikre kunderne bedst muligt. Derfor bruger vi altid højkvalitetssmykker, og sterile værktøjer.

Bodymodification (eller krops ændring) er bevidst ændring af den menneskelige anatomi eller fænotype. Det er ofte gjort for æstetik, seksuel nydelse, ceremonier, religiøs overbevisning, at vise gruppemedlemskab eller tilknytning, for at skabe kropskunst, for chok værdi, og som selvudfoldelse, blandt andre grunde.

Bodymodification kan fx være implantater i form af horn i panden, eller lign. Magneter i hænder, splittet tunge, suspension ( ophængt kunde i kroge, der er sat igennem huden) osv.

Scarification er også en form for bodymodification, hvor man med sterilt værktøj udføre scarification.(også scarification modifikation), Scarification er en form for kropsudsmykning som har været praktiseret igennem mange hundrede år, især blandt stammefolk, både af æstetiske årsager, men også som symbolsk karakter som fx overgangen fra dreng til mand osv. Det går i sin enkelhed ud på, at man skære et mønster ind i huden med en skalpel, for derefter at hele det op på en måde som frembringer et tydeligt ar. På den måde kan du lave alle mulige motiver,lidt, på samme måde som en tatovering, men uden at bruge en nål med farve.)

Alt der benyttes til bodymodification og Scarification er som alt andet i vores butik steriliseret og godkendt til benyttelse i kroppen. Implantaterne kan bestå af silikone og PTFE.

Vores personale har gennemført de nødvendige kurser, og har hygiejnebevis og førstehjælpsbevis. Vores studie er samtidig certificeret ”Studie-safe”

Det er vigtigt at man som piercing og tattoo kunde stiller høje krav til hygiejne og kvalitet. Det gør vi!


Booking aftaler

For brugerdefinerede tatoveringer, samt større tatoveringer bør du helt sikkert booke i god tid. Walk ins (små, enkle tatoveringer) er altid velkomne.

Større arbejder afregnes enten med pris pr. session eller pr. time og mindre stykker bliver prissat individuelt. Den mindste pris i vores butik er 800,- kr.

Du er velkommen til at sende os e-mail eller Facebook- besked med billeder, ideer og generelle forespørgsler, men vi beder dig om muligt at komme ind i shoppen og diskutere din tatovering. Det er meget vigtigt at se placering på kroppen, tage mål og diskutere din idé og dit design med kunstneren.

Vi tager 500,- og 1000,- kr. I depositum for aftaler (1000,- er depositum for at få aftale med gæstekunstnere). Dit depositum bidrager til udgifterne til din tatovering som feks udfærdigelse af tegning, og trækkes fra den færdige tatovering. Depositum kan normalt ikke refunderes, medmindre det er en nødsituation.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os via e-mail, ringe til os i løbet af shoppens åbningstider eller kikke ind i studiet for en konsultation. Alle vores kontaktoplysninger kan findes på kontakt siden.

Det er imod loven at tatovere nogen i Danmark under 18 år. Hvis vi er i tvivl, vil du blive bedt om foto-id. Venligst ikke blive fornærmet, hvis vi gør. Vi vil ikke tatoverer nogen, der synes at være beruset eller under narkotika indflydelse.

Vi er åbne for bookninger 7 dage om ugen fra 11.00.
Shoppens arbejdstid er
Mandag – fredag fra 11:00 til 19:00
Lørdag – 12:00 til 17:00
Søndag – kun efter aftale

Vi accepterer kontanter, Mobilepay og kredit og debit kort.