Før Tatovering


FØR TATOVERING

Beslutningsfasen

Det er en god ide at overveje, hvad du vil have lavet – og i hvilken stil. Der er enorme mængder af materiale til rådighed på nettet, som du kan kigge igennem. Giv dig god tid og kig de forskellige inspirationskilder igennem via hjemmesider, Facebook profiler eller Instagram. Brug hellere den ekstra tid det tager, end at kaste dig ud i noget usikkert, som du måske fortryder!

Kom ind i butikken og få en snak med vores tatovører, fremlæg dine ideer og medbring gerne referencer. Tatovøren lytter til dig, men lyt også til tatovøren, da vedkommende har stor erfaring i kompositioner, placering og farver.

Vores tatovører vil derefter tegne en skitse, som du godkender og retter til så den passer lige til dig og dine ønsker.

Hvis der er noget du er i tvivl om så spørg. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg, og vi forklarer gerne om farver, hygiejne, fremgangsmåde og hvad du ellers gerne vil vide.

 

Dagen før din tatovering

Før du bliver tatoveret, er det vigtigt at du har det godt, og er i balance med dig selv. Det er derfor en god ide at have fået nok søvn natten for inden, og masser af mad på selve dagen.

På den måde mindsker du chancerne for at blive skidt tilpas. Det er vigtigt ikke have drukket alkohol dagen før din session, og heller ikke på selve dagen. Alkohol har den egenskab at fortynde blodet. Da det unægtelig bløder når man bliver tatoveret, vil det med sikkerhed bløde mere når man bliver tatoveret, hvis blodet er fortyndet af alkohol.

For nogen er det, at blive tatoveret en fed oplevelse, imens det for andre er et sandt smertehelvede. Det er derfor en god ide at være i balance med sig selv og sin krop. Dette gøres bedst ved at undgå brug af stoffer, være udhvilet og have fået rigeligt med mad og væske.

For at opnå et rigtig godt resultat er det vigtigt at huden har det godt. Dette kan man sikre sig ved at smøre sig med fugtighedscreme dagen før.

Brug dog ikke creme på selve dagen, da dette kan forringe mulighederne for at bruge stencil eller tuschpen på huden.

Tag et varmt bad om morgenen på selve dagen og gnub døde hudceller af på det sted som skal tatoveres.

Sørg selv for at have barberet det sted som skal tatoveres med en ordentlig skraber og brug endelig barberskum.

Dette er blot gode råd som kan gøre din oplevelse hos tatovøren bedre og fremme resultatet.

Før din tatovering skal du i shoppen skrive under på en samtykke erklæring, der sikrer at alle forhold er i orden. Du kan også downloade den her, så du har bedre tid til læse den igennem, underskrive den og tage den med i shoppen.


Shop regler, eller hvordan du bliver en god kunde for os.

Respekter tatovøren/pierceren og butikken, lyt til de instruktioner der bliver givet inden påbegyndelse, imens og efter du bliver tatoveret/piercet

– En god tatovering/piercing kommer af godt teamwork.

Overhold en god egen hygiejne. Vi holder vores shop ren, og vores udstyr steriliseret, så du kan hjælpe os, ved ikke at medbringe udefra kommende bakterier, ind i et ellers rent område, hvor du også skal have din tattoo/piercing udført. Steriliser derfor dine hænder inden du træder ind i tattoo eller piercing området.

Lad din jakke og andre personlige ejendele blive i garderoben (personalet viser dig hvor) Gulv, borde og andre overflader er rengjort med specielle rengøringsmidler, så vi sikre god hygiejne og en ren butik, spørg derfor personalet, inden du ligger/stiller dine personlige ting fra dig.

Vi elsker børn, især til morgenmad, men børn hører sig ikke til i tattoo/piercing shop, så lad dem derfor helst blive hjemme, medmindre der er en til at passe dem i vente området.

Kæledyr er ikke velkommen i shoppen, selvom de er søde eller små.

Ingen mad, eller andre snacks i tattoo/piercing området, vi har venteområde og personalerum til dette, der må i spise løs alt hvad i lyster Hvis du, når du bliver tatoveret eller piercet, føler dig svimmel eller utilpas på nogen måde, så tøv ikke med at fortælle os det.