Før Piercing


FØR PIERCING

Før du kommer ind og bliver piercet, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, og er i balance med dig selv. Derfor er det en god ide at være godt udhvilet og at få nok søvn natten før, samt spise masser af mad og drikke en masse væske på dagen. På den måde reducere du chancerne for at blive syg. Det er vigtigt ikke at drikke alkohol dagen før din piercing session, og heller ikke den dag. Alkohol virker blodfortyndende. Da det kan bløde under eller efter at en piercing udføres, bør ikke anvendes andre blodfortyndende produkter eller medicin. Hvis du er på en almindelig medicin, bør du konsultere din læge. Du bør ikke drikke koffein eller energidrikke, før du ankommer! Det vil kunne tynde dit blod, og vil gøre det sværere at sidde stille.

Hvis du får en øre piercing og du har langt hår, er det altid en god ide at medbringe en ekstra hårelastik og nogle hårnåle til at holde dit hår væk fra piercingområdet. Området omkring din nye piercing skal renses, før det pierces. Hvis du bære nogen former for makeup, (foundation i særdeleshed), du bør være forberedt på at det vil blive skrubbe af under sterilisationen. (Venligst ikke genanvende makeup på eller i nærheden af en ny piercing!)

Hvis du får udført spray tan, bør du være opmærksom på, at du vil have en stor plet, der skrubbes ren omkring piercing-området. Hvis du har planer om spray tanning, mens din piercing stadig heler, skal du sørge for det er tilstrækkeligt dækket.

Området omkring din nye piercing kan være svært at barbere et stykke tid efter den er blevet piercet. Det kan være nyttigt at sikre at du er barberet på forhånd.

Ikke bare med en ny piercing, men også i den tid den heler, er det normalt bedst, at bære behageligt tøj, der ikke kommer til at gnide eller på anden måde genere den nye piercing. Nogle piercing områder kan være svært at komme til, så sørg for behageligt og løst tøj. (Hvis du har fået en piercing under bæltestedet, er det bedst at bære komfortabelt undertøj, du ikke har noget imod at bliver plettet.)

 

 

Det kan for nogen synes at være en selvfølge, men du bedes sørge for at have været i bad, især hvis du skal have lavet piercinger under bæltestedet. Hvis du får en oral piercing, så glem ikke at børste tænder inden.

Du kan bruge en lægeerklæring, hvis du har medicinske tilstande som en blødningsforstyrrelse, en hjerte tilstand, eller hvis du er nødt til at tage antibiotika som for at gå til tandlægen. Den samtykkeerklæring, du bedes underskrive har en detaljeret liste over disse betingelser. Vær ærlig og fortæl os, hvis du har en af de på listen anførte tilstande. Sørg for at afsætte god tid til at få din nye piercing. Vi får travlt til tider, men vil stadig gerne give os god tid, til hver kunde, og give den opmærksomhed de fortjener. Hvis du er tidspresset, (fx frokostpause), så kan du bestille en tid i forvejen til at få en piercing. Ellers vær forstående, overfor evt. ventetid, ellers prøv at komme tilbage senere, når du har mere tid.

Ved intime / genital piercing, kan du konsultere vores piercere, inden udførelsen, hvis du har spørgsmål , som du ikke kender svaret. Du kan altid komme ind til en uforpligtende samtale. Vi har både en mandlig og en kvindelig piercer, så du kan frit vælge, hvilke vil gøre at du føler dig bedst tilpas og afslappet. Alle piercing skal udføres af erfarne professionelle piercere, da alle mennesker er forskellige, så den bedste placering af piercing og bedste smykker bør vælges udfra hver enkelt kundes anatomi samt personlige præferencer og livsstil. Vi vil sikre det bedste slutresultat for vores kunder.

Elektrisk Tatovering bruger kun høj kvalitets materialer til piercingsmykker. Til en førstegangs piercing, bruges kun titanium, glas, kirurgisk stål eller niobium. Til færdigt helede piercinger har vi nogle kirurgisk stål og PTFE smykker til rådighed.

Til scarification, beading eller andet body modifikation procedurer er det nødvendigt med en forudgående konsultation, så vi i samråd. Kan afgøre hvad der er bedst for dig. Ingen af disse procedurer, vil kunne ske, ved walk inn, uden en foregående samtale. Dette er alt sammen for din sikkerheds skyld.


Før din piercing skal du i shoppen skrive under på en samtykke erklæring, der sikrer at alle forhold er i orden. Du kan også downloade den HER, så du har bedre tid til læse den igennem, underskrive den og tage den med i shoppen.