FAQ

 

FAQ

 

Den første og mest stillede spørgsmål ved langt er,” Gør det ondt?”

Selvfølgelig gør det ondt, men du vil have os til at sige det ikke gør!

Smerten er en udvendig smerte ( irritation ), ikke en indre ( tandpine ).

Det gør mindre ondt end at blive stukket i øjet med en spids pind “Enhver, der ønsker en tatovering vil være i stand til at holde smerten ud.”

Nej, du behøver ikke at være fuld for at få en tatovering. Hvis du er tydelig under indflydelse af narkotika eller alkohol, vil enhver professionel kunstner nægte at tatovere dig “Kun alkoholikere, kan være holde fulde mennesker ud længe nok til at sætte en tatovering på en beruset”.

Vil hår stadig vokse gennem min tatovering?

Ja, huden vil stadig være det samme som før. Hvis du har mørk eller langt hår på kroppen kan det sløre tatovering, hvis tatoveringen er for lille.

Er det sikkert?

Vi bruger det samme udstyr ( autoklave ), som et sygehus bruger til at sterilisere vores udstyr. Vi bruger også engangs opsætninger for hver tatovering.

Besøg din tatovør og tjek gerne om deres instrumenter indpakkes individuelt og steriliseres. Vi bliver også tatoveret her, så vi gør alt for din og vores sikkerhed.

Kan jeg medbringe mit eget design?

Ja, du kan medbringe alt det du vil, men det vil være nødvendigt at tatovøren ændrer det til et tatovering design. Nogle typer illustrationer fungerer ikke godt som en tatovering, men vi bruger vores mange års erfaring til at guide dig med udvælgelse af kunstværket og stil.

Hvor meget koster det?

Det er umuligt at give en pris uden at se et design. En custom tatovering bliver beregnet efter brugt tid.

Hvor gammel skal jeg være for at få en tatovering?

Du skal være fyldt 18 år og have et billede -id udstedt af en regering eller stat.

Vi tatoverer ikke mindreårige med eller uden forældrenes tilladelse.

Hvordan kan jeg betale?

Vi accepterer kontanter, Mobilepay og kredit og debit kort.

Er det permanent?

Ja, men alle tatoveringer vil ældes. Sol, forkert healing, og dårligt helbred, vil påvirke det endelige resultat. Din hud er ikke linoleum”, alle tatoveringer ældes. Hvor godt de ældes afhænger af størrelsen og placering. Ældre tatoveringer kan være tegnes op eller farves op. Uønskede tatoveringer kan dækkes med en ny tatovering ( cover-up ) eller fjernes ( laser).

Hvad med healing?

En ny tatovering tager omkring tre uger at se ud, som om den altid har været der, men en tatovering heler som  enhver anden ridse eller hudafskrabning, og er derfor først totalt helet efter cirka 6 uger.

Hvordan bliver farverne?

Tænk på din hud som et filter oven på tatoveringen. Mørkere hud vil slå sløre farven. Lysere hud vil give farverne mere spil.

Kan jeg være allergisk overfor farverne?

Det er muligt at være allergisk over for alt, men allergi over for farverne er meget sjælden. Hvis du har allergi, skal du konsultere din læge, og få udført de rigtige tests, for at få sikkerhed.

Jeg er gravid, kan jeg stadig få en tatovering?

Gravide kvinder, eller enhver med en kronisk lidelse, bør søge råd hos deres læge, før de får en tatovering.

Hvor er det mindste ( mest ) smertefuld sted?

Sandsynligvis overarmen, men det er mere vigtigt at få din tatovering, hvor du ønsker det, fremfor at vælge efter et sted der er 10 % mindre smertefuldt. Hvis du aldrig har fået en tatovering, hvordan ville du så kunne mærke forskel? Det vigtigste faktum er din tatovering skal være sjovt, og en del af det sjove er at få det, hvor det vil fungere bedst for dig. Vi har aldrig haft nogen der stopper midt i en tatovering, (selvom alle tænker på at stoppe ), fordi smerten var uudholdelig.

Tager i lærlinge i jeres butik?

Vi er altid interesseret i nyt blod, men vi må indrømme, at vi er meget kræsne.

Jeg tatoverer allerede selv, hvordan bliver jeg bedre?

  1. Tegn ved enhver chance du får. Lav en fuldstændig tegning til en brugerdefineret tatovering. Gå hele vejen med farve og skygge og lav 2 eller 3 forskellige tegninger, hvis du kan. På denne måde kan du finde ud af mulighederne på papir, så du ikke ender med at ønske du kunne have gjort det anderledes.
  2. Gå til Tattoo konventions eller andre butikker og se hvordan andre gør for at køre deres butikker eller fremvise deres flashes eller porteføljer. Advarsel : Vær meget høflig over for andre tatovører, da de nogle gange  kan bide.
  3. Udsæt dig selv for andre kunstoplevelser, ikke bare tatoveringer hele tiden. Det er meget forfriskende og godt for sindet og sjælen til at opleve forskellige ting. Hvis du ligefrem praktisere en anden kunstform som feks. at male, kan du frigøre din sjæl og registrere forskellige former og kompositioner, som du kan bruge i fremtidige tatoveringer. Uanset hvad, er andre kunstformer langt fra så stressende som tatoveringer. Noget med færre regler og mere tilgivelse af “fejl”.
  4. For Guds skyld forsøg at være ydmyg. Kunst på huden kan være meget imponerende, især for folk, der ikke kan tegne på papir. Men hvis du lader alle de komplimenter komme ind i dit hovede, bliver du for tilfreds med dig selv, og du mister gnisten. Og husk — der er altid nogen derude, der kan tatovere bedre end dig, så vær ydmyg og lær lær lær.