Behandlinger

I vores hyggelige behandlerrum arbejder vores kosmetolog og vores permanent makeup artist på højtryk, og i tæt samarbejde med dig opnår vi hver gang de smukkeste og bedste resultater.

TJEK GALLERI HER

VORES PMU TILBYDER

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer allergivenlige mineralske pigmenter øverst i det dermale lag af huden for at ændre eller forbedre sit nuværende udseende. Farven vil forblive i huden i 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand. Pigmenterne der bruges er naturligvis EU-godkendte og 100% sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde nåle og revolutionerende højteknologisk udstyr, der specielt er udviklet til netop denne type behandling. Vores mikropigmenterings udstyr sikrer dig mindre traumer, færre korrektioner og et absolut fremragende resultat.

Hvorfor vælge Permanent Make-Up?

Formålet med permanent make-up / mikropigmentering kan være forskelligt.

Nogle ønsker at forbedre, justere små korrektioner, tilføre det som måtte mangle fra naturens side, øge selvtilliden, spare tid og give mulighed for en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet Make-up.

 • Hvide ar ved læber eller på kroppen
 • Alopecia
 • Allergi over for kosmetik
 • Usikre hænder
 • Brugere af briller og/eller kontaktlinser
 • Manglende hårvækst ved bryn eller vipper
 • Manglende pigment i læberne med udefineret læbekant
 • Før og efter kemoterapi

 

Ønsket resultat: Naturligt?- eller Make-Up’et?

Der kan være forskellige årsager til hvorfor man ønsker at få permanent Make-Up, nu er det muligt at få opfyldt disse ønsker, hvad enten man ønsker det helt naturlige look eller gerne vil have et lidt kraftigere og Make-Up`et resultat.  Vores specialist I mikropigmentering vil rådgive og vejlede, til den rigtige behandling for dig.

VORES KOSMETOLOG TILBYDER

Få lange, fyldige vipper med single eyelash extensions!

Ønsker du naturlige flotte og fyldige vipper er eyelash extension noget for dig. Vi har flere forskellige længder, du kan vælge imellem, så du får præcis de vipper, du drømmer om. Vores dygtige kosmetolog vil guide dig igennem, hvilken længde, tykkelse og form, der vil passe bedst til dig. Vores vejledning og ekspertise i behandlingen er med til at sikre, at du får et godt og holdbart resultat.

Vi anvender eyelash extensions

Eyelash extensions er kunstige vipper, der sættes ovenpå dine naturlige vipper. Det er en smart og nem måde for at skarp og smuk look, hvor brug af mascara ikke er nødvendigt. Ved single eyelash extension påsættes ét hår ad gangen for et naturligt resultat. Vipperne føles helt naturlig og vil ikke være til gene for dit syn.

Vi anbefaler opfyldning

Holdbarheden af dine eyelash extentions er meget forskellig, da det blandt andet afhænger af dit aktivitetsniveau. Vores erfaringer er dog, at dine vipper kan holde i op til 8 uger. Hvis du ønsker altid at have fyldige vipper, vil vi dog anbefale jævnlige opfyldninger. Ved opfyldning vil dine vipper blive fyldt op med så mange vipper, vi kan på den på gældende tid.

VOKSNING

Slip for at barbere dig i en hel måned – få silkeblød og glat hud!

Vi tilbyder voksbehandling til dig, der ikke gider barbere dig hver dag! Vi udfører både voksbehandling på ben, arme, ryg, i ansigtet, bikinilinjen samt intimbehandling.

En voksbehandling holder længe

Når du har fået foretaget en voksbehandling holder den cirka en måned. Derefter skal du have foretaget en ny. Det tager nemlig omkring 3-8 uger, før de nye hår er vokset ud igen. Voksbehandlingen er effektiv og efterlader din hud glat og silkeblød!

Nyttig information før din behandling

Det er vigtigt, at hårene skal være mindst 0,5 centimeter lange, før du får foretaget din voksbehandling.

Hvis du skal have foretaget en intim voksbehandling, må hårene maksimum være 1 centimeter lange. Hvis hårene er længere anbefaler vi, at du trimmer eller klipper dem inden din behandling. Dette vil gøre, at du vil opnå det bedste resultat.

MAKEUP

Let Makeup

En Let makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigts – behandling med en naturlig makeup.

Dag Makeup

Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være lidt mere diskret end aften makeup. Den skal udstråle friskhed, samtidig med et flot klassisk og sofistikeret udtryk. Skal du til en event på dagen kan farver vælges efter tøjvalg.

Aften Makeup

Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges der eks. en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.

 

MASSAGE

I massagen arbejder vi direkte på de muskler, der skal behandles. Ved dybe strøg hen over musklen øges blodgennemstrømningen, og det får dels musklen til at slappe af, dels frigives ophobede affaldsstoffer. Massagen hjælper således til, at du igen kan bevæge dig frit og uden smerte og spændinger. Din krop kommer i balance.

Der kan være flere grunde til at få massage. Nogle kommer, fordi de finder massagen utroligt afslappende og godt for kroppen. De føler, de får ny energi og er som født på ny.

Andre døjer med diverse gener og kan derfor være hæmmet i deres daglige virke. Det kan f.eks. være:

 • Nakke – skulder spændinger
 • Spændingshovedpine
 • Ryg- og lændeproblemer
 • Iskiasproblemer
 • Musearme
 • Kolde skuldre
 • Sportsskader
 • Overbelastning

 

Som en del af massagen tilbyder vi også ansigtsmassage.

I vores behandlerrum arbejder vi efter de samme principper som i resten af huset og bruger kun godkendte, parabene fri og allergivenlige produkter. Vi bruger engang materialer hvor det er muligt, maskiner og værktøjer bliver steriliseret i vores autoclave.

De flotteste resultater, med hygiejnen i top.

Besøg vores facebookside for priser, tilbud og bookning